Shop Informatie

We proberen hier zoveel mogelijk informatie te geven. Toch kunnen we ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We raden dan ook altijd aan om bij de shop langs te komen wanneer je de wens hebt om een tattoo te laten zetten. We geven graag informatie voordat je een tattoo zet, zodat je met vol vertrouwen en een goed gevoel in de stoel kan komen zitten. Heb je dus na het lezen van deze info nog vragen, kom dan gerust langs.

Afspraak maken

Om een afspraak te kunnen maken moeten wij samen met jou het uiteindelijke ontwerp bespreken. Het formaat, jouw wensen en ons advies maken het eindresultaat. Wanneer we alles besproken hebben, kunnen wij een definitieve prijs en tijdsduur bepalen in onze agenda, bij een artiest naar keuze.

In principe maken wij geen afspraak via mail, facebook of whatsapp. Een afspraak maken op die manier is niet handig, omdat wij niet op de huid kunnen kijken of het daadwerkelijk past of mogelijk is. Alleen wanneer je erg ver van de studio vandaan woont, kun je ons via mail aanschrijven.

Aanbetaling:

Wanneer je bij ons een afspraak wilt laten inboeken, dan vragen wij hiervoor een aanbetaling. De aanbetaling is een deel van de totale kosten, het overige deel betaal je vooraf op de dag van de plaatsing. De aanbetaling is 50% van de totale kosten van je tattoo.

Deze aanbetaling dekt de kosten van het ontwerpen van de tattoo en de uren bij eventuele afzegging. Wij retourneren geen aanbetalingen, om die redenen.

Richtlijnen

In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het zetten van tatoeages. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en de tatoeëerders zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Keuringsdienst van Waren controleren jaarlijks of de tatoeagestudios zich houden aan de richtlijnen.

Nazorg

Vanaf 1 juli 2006 zijn de nazorg instructie van tatoeages wettelijk vastgelegd en mag hier niet meer vanaf geweken worden.

Wij mogen bijvoorbeeld geen zalf meer aan je meegeven en de nazorg regeltjes wijken hier en daar af van wat we tot nu toe gewend waren. Het voordeel hiervan is wel dat elke tattoostudio in Nederland het zelfde advies meegeeft.Hieronder staan in een pdf de nazorg instructies beschreven door de overheid en wettelijk verplicht vanaf 1 juli 2006.

Toestemmingsformulier

Wij werken volgens de regels van de GGD en moeten iedere klant een toestemmingsformulier laten ondertekenen. Hierop staan vragen over uw gezondheid en zullen wij u door middel van onze magazine op de hoogte brengen van de nazorg en de risico’s van de tatoeage (ook te vinden op onze website). De formulieren worden 2 jaar bewaard en deze informatie zal niet worden verspreid naar derden.

Onder de 18 jaar

Wanneer je tussen de 16 en 18 jaar bent en wilt graag een afspraak maken, dan vragen wij om je ouder of verzorger mee te nemen naar de studio. Wij hebben van beide personen een geldig id-bewijs nodig om toestemming te verlenen aan een minderjarige. Wanneer het toestemmingsformulier is ondertekend door de ouder of verzorger kan een afspraak worden ingeboekt. De ouder of verzorger hoeft dan niet op de dag van de afspraak aanwezig te zijn.

Foto’s maken

Het is toegestaan om foto’s te maken tijdens de behandeling. Wel vragen wij dit in overleg te doen. Het is echter wel ten strengste verboden om foto’s te maken van de beschikbare tattoo voorbeelden in de studio. Hierop rust een copyright. Let op! Waarschuw altijd wanneer er een foto wordt gemaakt met een flitser. Het kan zijn dat er een schrikreactie ontstaat waardoor de tatoeeërder kan uitschieten.

Wie neem je mee?

Er mag maximaal 1 persoon extra mee op je afspraak. Deze persoon mag niet in de behandelruimte.

Voor kinderen onder de 12 jaar geldt: wanneer u snel een afspraak wilt maken, dan kunt u onder uw toezicht een kind meenemen naar de studio. Wij vragen u als ouder hierin verantwoordelijkheid te nemen en uw kind aan de hand en vooral rustig te houden.

Mobiele telefoon:

Bij binnenkomst vragen wij uw mobiele telefoon uit te schakelen of op trilstand te zetten. Bij het betreden van de behandel ruimte moet de telefoon geheel uitgeschakeld zijn. De tatoeeërder kan door het belsignaal schrikken en bij een behandelde klant uitschieten in het werk.

Bijwerken van een tattoo

Binnen 1 tot 2 weken zullen alle korsten verdwenen zijn. Na 6 weken is het echte eindresultaat pas zichtbaar. Het kan zijn dat er na deze 6 weken nog enkele stukjes moeten worden bijgewerkt, dit kan kostenloos wanneer u zich binnen 2 maanden na de plaatsingsdatum heeft gemeld.

Meer info

Meer info over de shopregels en nazorg is te vinden in onderstaande pdf’s.

Shopregels PDF Nazorg PDF

Crowned Kings Tattoos is een allround Tattooshop in Drachten. Gianni is eigenaar en Main Tattoo Artist. Hij is een allround Tattoo Artist met als specialisatie Realisme en Black & Grey.

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag: 11:00 tot 17:00
Donderdagavond: 18:00 tot 21:00

Adres: Torenstraat 21
Plaats: Drachten, 9203 BC

Connect